Flera starter klara för SM

Efter två intensiva tävlingshelger, forumsdrillen 1-2/2 och Kalmardrillen 8/2 har föreningen redan flera SM-starter klara. Alla våra aktiva har gjort otroliga prestationer på tävlingsgolvet, det är så roligt att se er alla och det ni gör imponerar stort på mig, ni är så modiga. Under Forumsdrillen var det också härligt att höra vilket stöd ni ger varandra när ni tävlar, fortsätt så, vi ska vara bästa hejarklacksförening.

Team Glimmer har haft en lysande säsong hittills, och är klara för SM, efter seger i Forumsdrillen. Ni gjorde en kämpainsats i Kalmar. Stackars Alva låg hemma med feber, men efter ett par timmars omstrukturering på torsdagens träning lyckades ni otroligt bra och nådde kvalpoängen även igår. Snyggt jobbat, tjejer och härligt jobb av tränarna Emma och Tindra som fick ihop programmet.

Vid Forumsdrillen lyckades vår seniorduett, Agnes S och Tindra att nå kvalpoäng,
liksom Kim och Saga i juniorduettklassen, där de dessutom fick med sig en silvermedalj.
Tove, Jonna, Julia, Saga och Emma tävlade alla i junior solo vid Forumsdrillen. Det blev en delad seger för Emma i junior A och efter ytterligare en seger i Kalmardrillen är hon klar för SM. Det är också Julia och Saga i junior B. Vid Forumsdrillen blev det silverplats för Julia och ett brons för Tove. Julia tog ännu en medalj vid Kalmardrillen där det blev en bronspeng.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.